Aktuella nyheter

 • Ytterligare fiberinstallation på Orust

  2018-03-02

  AT Installation AB tar ytterligare affärer på Orust gällande Fiberinstallation. Nu är det fiberföreningarna Askerön/Säckebäck på 280 huhåll och Lyrnet Fiberförening med 230 hh som tecknat avtal om att installera FTTH i sina områden med AT Installation. Byggnationerna är planerade att starta under våren-sommaren för att vara klara succesivt under hösten 2018.

  Vi är glada för att vi får föreningarnas förtroende och ser att vi som oberoende installatör av FTTH tilltalar föreningarna som vill äga sina fibernät själva.

  Fiber installation

 • Ny projektledare hos
  AT Installation

  2017-08-22

  Ronnie Ström kliver fram och blir projektledare inom i huvudsak området Fiber hos AT Installation AB. Ronnie har i flertalet år arbetat inom AT Installation med projektering och installation inom Fiberområdet och när han nu tar nästa steg och går över till att vara projektledare blir han ett bra tillskott för oss på kontoret gällande hanteringen av våra installationsprojekt.

  Vi välkomnar Ronnie in på kontoret och önskar honom lycka till med sina nya utmaningar framåt.

  Gå gärna in och följ oss på vår Linkedinsida

  Projektledare Fiber


 • AT Installationer uppmärksammas

  2017-06-26

  I senaste numret av ”Blickpunkt Bygg & Fastighet” finns en artikel om AT Installation. Artikeln beskriver AT Installations breda kompetens både inom projektering och installation.

  Läs artikeln om AT Installation

  Tidningen ”Blickpunkt Bygg & Fastighet” bevakar och informerar om nyheter, företagens produkter och tjänster i bygg- och fastighetsbranschen. Tidningen har funnits i 23 år och utkommer fyra gånger per år.

  Fiber installation


 • Fiberinstallation på Orust

  2017-06-21

  AT Installation AB står som vinnare i upphandlingen av Fiberinstallation till området Mitt Orust. Området Mitt Orust består av ca 390 permanentbebodda fastigheter och ca 60 fritidsfastigheter.

  Beställare är Mitt Orust Fiber Ekonomisk Förening. AT hoppas att så många som möjligt kommer ansluta sig eftersom det underlättar installationen. Det blir dessutom bättre för invånarna då flera kan dela på anslutningskostnaden.

  Fiber installation