Passersystem Västerås

​För att få full kontroll på vilka som vistas i lokalen, på företaget eller i butiken kan vi skräddarsy passersystem för Västerås. Det är inte bara säkerheten som ökar, även kostnaden för nyckelhanteringen minskar och inte minst blir det enklare för medarbetarna. Med Passersystem Västerås, undviker ni nycklar på drift, olåsta dörrar och obehöriga personer i tvättstugan och oro i garaget. Med Passersystem Västerås har endast personer med behörighet tillträde. Om en tag eller ett magnetkort tappas bort går den/det enkelt att spärra.  För företag, fastigheter och butiker erbjuder Passersystem Västerås flera fördelar.

Passersystem Västerås ökar säkerheten

Med Passersystem Västerås begränsas åtkomsten till olika utrymmen/områden och ni har alltid full kontroll på vem som rör sig var. Det är bara behöriga personer som får tillträde, vilket minskar risken för stölder, skadegörelse och andra säkerhetsproblem. Passersystem Västerås hjälper också till att skydda känslig information som företagsdata och värdefulla tillgångar.

Passersystem Västerås ökar flexibiliteten

Passersystem Västerås möjliggör en skalbart flexibel hantering när det gäller personlig tillgänglighet. Att lägga till eller ta bort användare från systemet och att anpassa behörighetsnivåer för olika områden går snabbt och enkelt. Även andra säkerhetsfunktioner, som inbrottslarm eller övervakningskameror är möjliga att integrera Passersystem Västerås Det är vanligt att vi skapar en mer omfattande och integrerad säkerhetslösning.

Passersystem Västerås ökar effektiviteten

Genom att använda Passersystem Västerås behöver inte personalen längre hantera nycklar eller lås fysiskt. Detta minimerar risken för låsbyte vid förlorade nycklar eller personalbyte. Eftersom tidsbegränsningar och åtkomstnivåer kan konfigureras underlättas schemaläggningen av tillträde till specifika områden. Detta kan vara till gagn för både effektiviteten och produktiviteten.

Passersystem Västerås övervakar med spårbarhet

Passersystem Västerås registrerar och loggar varje användares närvaro, vilket ger full kontroll och möjlighet att övervaka och spåra aktiviteter. Vid utredningar av intrång, obehöriga stölder eller andra incidenter kan detta vara till stor hjälp. En tydlig bild över vem som har varit på platsen och vid vilken tidpunkt bidrar till större individuellt ansvar och ökad trygghet.

Passersystem Västerås går att skräddarsy

Passersystem Västerås går att anpassa efter unika behov och krav från företag, fastigheter och butiker. Utifrån varje specifikt behov och budget ser vi  till att välja den lämpligaste lösningen.

Kontakta oss för att få reda på mer om våra olika lösningar på rätt passersystem i Västerås:

Tel: 021-35 09 90
Email: svcvas@atinstallation.se

AT Installation utför installationer av porttelefon & passersystem

Fler av våra installationstjänster 

Fiber & Nätverk

Porttelefon & Passersystem

Konferens & AV-teknik

Bevakning & Övervakning

Laddstolpar för elfordon

Intelligenta boxsystem

Smarta hem

Serviceavtal

Kabel-TV via stadsnät

Digitala Informationstavlor

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.