Porttelefon Göteborg

​Vi installerar korrekta system för porttelefon i Göteborg. I ett flerfamiljshus ökar detta säkerheten, bekvämligheten, integriteten och skalskyddet för både de boende och fastighetsägaren. Med porttelefon i Göteborg skapas en tryggare och mer välorganiserad boendemiljö för alla.

Porttelefon Göteborg ökar säkerheten

En porttelefon i Göteborg begränsar behörigheten till fastigheten. Den gör det möjligt för de boende att identifiera sina besökare innan de får tillträde till fastigheten. Detta minskar i sin tur risken för att obehöriga kommer in vilket bidrar till en tryggare boendemiljö.

Porttelefon Göteborg ökar bekvämligheten

En porttelefon i Göteborg gör det enklare för de boende att kommunicera med besökare utan att behöva gå till själva entrén. Detta är särskilt uppskattat av äldre personer, personer med funktionsnedsättning eller för dem som har svårt att förflytta sig snabbt. Genom sin porttelefon kan de prata med besökaren och välja att öppna dörren med en knapptryckning.

Porttelefon Göteborg ökar integriteten

En porttelefon i Göteborg ger de boende möjlighet att kommunicera med besökare utan att öppna dörren eller avslöja sin identitet. Det ger en extra nivå av integritet och säkerhet genom att de boende kan bestämma om de vill släppa in en besökare eller inte.

Porttelefon Göteborg förbättrar skalskyddet

Ett väl utformad porttelefon i Göteborg fungerar också som ett skydd mot obehörig åtkomst till olika delar av byggnaden. Till exempel kan det finnas olika porttelefoner eller kodlås för att begränsa åtkomsten till trapphus, hissar eller andra gemensamma områden. Detta bidrar till att förhindra obehörig åtkomst och förbättrar säkerheten för de boende.

Vi hjälper er med ett helhetstänk kring ingångar och genomgångar och vi installerar system för både porttelefon i Göteborg och passersystem i nyproducerade fastigheter samt byter till modernare system i äldre fastigheter.

Kontakta oss

Tel: 031-776 85 00
Email: svcgbg@atinstallation.se

AT Installation utför installationer av porttelefon & passersystem

Fler av våra installationstjänster 

Fiber & Nätverk

Porttelefon & Passersystem

Konferens & AV-teknik

Bevakning & Övervakning

Laddstolpar för elfordon

Intelligenta boxsystem

Smarta hem

Serviceavtal

Kabel-TV via stadsnät

Digitala Informationstavlor

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.