Porttelefon Västerås

Bästa sättet att öka bekvämligheten, tryggheten, skalskyddet och integriteten i ett flerfamiljshus är att installera ett korrekt system för porttelefon i Västerås. Det skapar en säkrare och mer organiserad boendemiljö både för dig som fastighetsägare och för alla som bor i huset.

Säkerheten ökar med porttelefon i Västerås

Behörigheten till fastigheten begränsas av en porttelefon i Västerås. Med en porttelefon i Västerås har de boende möjlighet att identifiera besökarna innan de släpps in i huset. Risken att obehöriga kommer in minskar vilket bidrar till en tryggare boendemiljö.

Bekvämligheten ökar med porttelefon Västerås

De boende får det enklare att kommunicera med besökare genom en porttelefon i Västerås och behöver inte själva gå till entrén. Särskilt personer som har svårt att förflytta sig, är äldre eller har någon funktionsnedsättning uppskattar en porttelefon i Västerås. Genom sin porttelefon kan de välja att öppna dörren med en knapptryckning efter att de försäkrat sig om vem det är.

Integriteten ökar med porttelefon Västerås

Genom möjligheten att kommunicera med en besökare i porttelefon i Västerås utan att öppna dörren eller avslöja sin identitet höjs integritetsnivån för de boende.

Skalskyddet ökar med porttelefon Västerås

Ett porttelefon i Västerås fungerar också som ett skydd mot obehörig åtkomst till olika delar av byggnaden om systemet utformas på rätt sätt. Det går att begränsa åtkomsten till olika trapphus, hissar eller andra gemensamma utrymmen genom att installera porttelefon i Västerås på olika ställen eller komplettera med kodlås. Genom att förhindra obehörig åtkomst och förbättra säkerheten ökar tryggheten för de boende.

 

Vill ni ha hjälp med ett helhetstänk kring ingångar och genomgångar? Vi installerar system för såväl porttelefon i Västerås som passersystem i nyproducerade fastigheter eller byter till modernare system i äldre fastigheter.

Kontakta oss

Tel: 021-35 09 90
Email: svcvas@atinstallation.se

AT Installation utför installationer av porttelefon & passersystem

Fler av våra installationstjänster 

Fiber & Nätverk

Porttelefon & Passersystem

Konferens & AV-teknik

Bevakning & Övervakning

Laddstolpar för elfordon

Intelligenta boxsystem

Smarta hem

Serviceavtal

Kabel-TV via stadsnät

Digitala Informationstavlor

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.