Företaget

Företaget

AT Installation AB är en ledande installatör inom fiber/nätverk, porttelefoni, passersystem, AV-teknik samt stadsnät. Vi erbjuder även service inom dessa installationsområden. AT Installation, med huvudkontor i Mölndal, ingår i Welandkoncernen.

Våra nyckelord är ansvar, tillit, effektivitet och stolthet. Vårt löfte är att vara effektiva i vårt arbete och att hålla vad vi lovar. Sedan starten 1956 har vi strävat efter ständig förbättring och effektivt nyttjande av våra resurser. AT Installation tar ansvar för att leverera tjänster som överensstämmer med de kvalitetskrav som kunden ställer inom professionell installation. Vi tycker det är viktigt att vi håller vad vi lovar och att våra kunder känner att de kan lita på oss.

Fokuset i vår verksamhet är att leverera vårt yrkeskunnande inom installation. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att ge personlig service. Vi har lång erfarenhet av arbete med kunder såsom bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Samarbetet har gett oss gedigen kunskap att förstå de behov och utmaningar som finns inom våra installationsområden.

Vår målsättning är samma sedan starten – att ta ansvar och stolthet i det vi gör. Varje kund ska känna förtroende för företaget. För oss på AT Installation ska det vara enkelt att känna sig stolt över vårt arbete. Hos AT Installation har vi alltid sikte på framtiden, utan att glömma bort våra kunder.

Våra värdegrunder

 • Ansvar

  Vi tar personligt ansvar.

 • Tillit

  Vi håller vad vi lovar.

 • Effektivitet

  Vi strävar efter effektivitet i vårt arbete.

 • Stolthet

  Vi är stolta över det vi gör.