Passersystem

Passersystem

På alla typer av företag, fastigheter, butiker etc. där man vill ha full kontroll på vilka som vistas i lokalen är passersystem lösningen. Detta ökar säkerheten, underlättar för personalen och minskar kostnaden för nyckelhantering. Inga nycklar på drift och snabb, enkel spärrning av borttappad tag eller magnetkort.

Genom att installera ett passersystem undviker man problem med nycklar på drift, dörrar som lämnas olåsta, stök i tvättstugan eller obehöriga personer i garaget. Endast de som har behörighet får tillträde till lokalen. En borttappad nyckel kan ställa till mycket elände. En borttappad tag kan spärras direkt och ersättas till låg kostnad.

Bokningssystem

Bokningssystem

Ett bokningssystem till tvättstugan, gymmet, bastun eller bostadsrättens övernattnings-lägenhet är säkert, enkelt och effektivt. Bokningen kan ske på en bokningspanel, via internet eller med en app.

Hosting

Hosting

För att uppnå maximal säkerhet och effektivitet måste datan i passer- och bokningssystemet lagras på något sätt. AT Installation erbjuder Hosting på egna servrar som kopplas till respektive fastighet / område. Behörig person kan enkelt komma i kontakt med servern för kontroll eller justeringar. Detta kan även utföras av AT Installation om så önskas. Att ha datan lagrad på AT Installations servrar ger maximal säkerhet och backup på allt som händer i de olika lokalerna.