Porttelefon

Porttelefon

AT Installation installerar porttelefoner i nyproducerade fastigheter och byter till modernare system i äldre fastigheter. I vissa fall kan vi även komplettera och modernisera befintlig porttelefoni.

Att ha en porttelefon är sedan många år en självklarhet i alla typer av flerfamiljshus och numera även hos allt fler företag. Det pågår en ständig utveckling av både elegantare design och extra funktioner. Därför har AT Installation valt att arbeta med flera olika fabrikat av porttelefoner som finns på marknaden, för att ni som kund ska ha stor valmöjlighet.

En vanlig funktion i porttelefonsystem är olika låssystem till ytterdörren t.ex. kodlås, beröringsfria brickor, m.m. Vill man öka tryggheten för de boende rekommenderar vi ett system som visar bild på den som ringer upp till respektive lägenhet.

Kodlås

Kodlås

Till ”enklare” utrymmen som soprum, cykelrum eller annan gemensam lokal är kodlås en smart och effektiv lösning. Då kan man ersätta dyrbar nyckelhantering med kod eller tag-öppning av dörren. Kodlås kan ersättas av enklare passersystem för ännu bättre kontroll och säkerhet.