Digitala Informationstavlor

Med digitala skärmar kan du nå ut till många människor som vistas i samma utrymmen. Med en informationstavla kan du kommunicera med dina hyresgäster utan krångel, samtidigt som du ökar sammanhållningen i grannskapet.

Vill ni på ett smidigt sätt kunna dela med er av information?
Som fastighetsägare eller hyresgäst uppskattar du förmodligen en förenklad tillvaro. Med en informationstavla integrerar och informerar, knyter ni samman och kopplar upp. Den interaktiva upplevelsen gör kundservicen enkel och smidig genom direkt återkoppling. Även hyresgäster kan sinsemellan ha egna dialoger, och får på så sätt ett större inflytande över sitt eget boende.

Tjänsten passar såväl bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, som kontorshotell och butiker. Informationstavlan har en beröringsfri läsare och en inbyggd rörelsedetektor så att skärmen bara lyser när den används, vilket gör den både miljövänlig och kostnadseffektiv på en och samma gång.

Vi erbjuder lösningar från:

  • Vixinity
  • RCO
  • Elvox
  • Aptus
  • Renz

Har du blivit nyfiken? Kontakta oss för utförligare presentation av tjänsten.

Fler av våra installationstjänster 

Fiber & Nätverk

Porttelefon & Passersystem

Konferens & AV-teknik

Bevakning & Övervakning

Laddstolpar för elfordon

Intelligenta boxsystem

Smarta hem

Serviceavtal

Kabel-TV via stadsnät

Digitala Informationstavlor

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.