Hoppa till huvudinnehållet

Lösningar för bostadsrättsföreningar

Vi har lång erfarenhet av att identifiera behov och ta fram lösningar för bostadsrättsföreningar.

Idag ligger efterfrågan främst inom fiberinstallation, skalskydd, övervakning, laddstolpar, informationstavlor, intelligenta postboxar och IoT-lösningar. Oavsett vad ni i er förening har på er lista av önskemål att lösa för era medlemmar, kan ni med trygghet vända er till våra installationsrådgivare. Vi kan ge er idéer om hur och vad ni skall tänka på när det kommer till installationer inom er förening.  AT Installation har arbetat med installationer och förslag till bostadsföreningar sedan starten 1956. Vi kan bostadsrättsföreningar och vet vilka utmaningar ni ställs inför vid nyinvesteringar.

Losningar For Bostadsrattsföreningar Aa00001018
Router White

Installation av fiber

Fiberinstallation är något som många bostadsrättsföreningar ställs inför då kravet på ett fast och snabbt bredband ständigt ökar. Installationen är idag en del av den normala infrastrukturen som allt som oftast blir en parameter i värderingen av bostaden. AT Installation arbetar helt oberoende av vilken operatör ni senare väljer att ansluta ert fibernät mot.

Calendar Blue

Installation av bokningssystem

I bostadsrättsföreningar är det vanligt att man delar på resurser såsom tvättstuga, torkrum, extra lägenhet, bastu, relax och samlingslokal. Med ett bokningssystem kan delade resurser enkelt hanteras och bokas. De system som idag finns på marknaden är ofta kopplade till porttelefonisystemet men kan också installeras helt fristående. Lösningarna kan stödja bokning via app eller direkt på en bokningstavla och kan även användas för kommunikationsspridning i föreningen.

Table White

Installation av porttelefon

Vid behov av porttelefon finns det flera olika tillverkare på marknaden. Oavsett märke är det ert behov som skall ligga till grund för vilket märke ni slutligen väljer. Våra installationsrådgivare kan porttelefoni och kan ge er märkesoberoende information om vad olika system kan och vilka system som bäst tillgodoser de behov ni har. Vi kan också identifiera det som väldigt ofta kommer efter att ett system är installerat.

Gas Blue

Installation av laddstolpar för elfordon

Elbilsutvecklingen har ökat förväntningarna på att smidigt och enkelt kunna ladda sin bil. För att er bostadsrättsförening ska kunna möta dessa nya behov, erbjuder vi lösningar med olika typer av laddstolpar. Vi har valt Garo som partner och kan genom deras omfattande produktprogram inom elbilsladdning, erbjuda bostadsrättsföreningar installationer för elfordon. Våra rådgivare kan guida er till rätt helhetslösning.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Bild på Ronnie Ström

Ronnie Ström

Installationsrådgivare

Email:

Telefon: 031-776 85 11

Bild på Robin Lindahl

Robin Lindahl

Installationsrådgivare

Email:

Telefon: 031-776 85 03

Bild på Robert Lindström

Robert Lindström

Installationsrådgivare

Email:

Telefon: 0734-42 58 38

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.