Hoppa till huvudinnehållet

Mobil inomhustäckning

Idag går allt fler företag och kommuner över till mobila lösningar för tal och data. För att detta ska fungera i praktiken krävs en mobil inomhustäckning som klarar av att nå fram till alla utrymmen i fastigheten. Samtidigt byggs det nya energisnåla hus enligt krav och tekniker som gör byggnaderna så täta att de mobila signalerna inte lyckas ta sig igenom, framför allt inte 5G.

Om ni upplever en försämring av den mobila uppkopplingen , speciellt nu när 3G-nätet börjar släckas ner, finns det all anledning att installera en förstärkt mobil inomhustäckning. AT Installation har både tekniken och kunskapen som säkerställer en fungerande mobil inomhustäckning på ett tryggt och tillfredsställande överallt i fastigheten.

Vi kan mobil inomhustäckning

Nyaste tekniken, senaste utbildningarna och lång erfarenhet av radiofrekvenser gör att vi kan förstärka era signaler på ett driftsäkert och godkänt sätt. Vi projekterar och installerar infrastruktur för mobil inomhustäckning så att den fungerar för alla tillgängliga nät och operatörer.

AT Installation behärskar RF-tekniken och vet hur vi bygger robusta och hållbara nätinstallationer med rätt förutsättningar enligt kraven från Post- och Telestyrelsen. Vi dokumenterar täckningsgraden av mobil inomhustäckning och hanterar även all tillhörande service och support.

Mobil Inomhustaeckning 1200X800 Aa00001030

Vill du veta mer om hur mobil inomhustäckning går att förbättra kommunikationen i er fastighet? Kontakta mig!

Bild på Mats Hansson

Mats Hansson

VD

Email:

Telefon: 031-776 85 01

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.