Hoppa till huvudinnehållet

Vi löser allt som behöver installeras

Project

Fiber & Nätverk

Vi skapar trygga och säkra helhetslösningar. Våra certifierade installatörer levererar alltid professionella resultat och en fiberinstallation kommer att göra er vardag enklare då den ger er en pålitlig användning av bredband, tv och telefoni.

Läs mer
Icon Table

Porttelefon & Passersystem

Öka säkerheten och underlätta för personalen och de boende genom att installera passersystem och porttelefoner i fastigheter, butiker och på företaget. Vi installerar både i nyproducerade fastigheter och byter till mer moderna system i äldre fastigheter.

Läs mer
Proj

AV-installation

Om ni behöver uppgradera ert mötesrum för att stödja den nya digitala tekniken, kontakta AT Installation. Vi vet hur man skapar mötesutrymmen som fungerar och som stödjer ert sätt att arbeta. Våra erfarna AV-installatörer är noga med att hjälpa dig genom hela installationen.

Läs mer
Hamburger (1) (4)

Bevakning & Övervakning

Har ni problem med skadegörelse, inbrott och annan överträdelse? Vi hjälper er att ta fram rätt lösning och det system som passar er bäst. Med bevakning- & övervakningssystem får ni en effektiv säkerhetsåtgärd för ökad trygghet.

Läs mer
Hamburger (1) (3)

Laddstolpar för elfordon

När det gäller installation av laddstolpar och laddstationer för elfordon för bostadsrättsföreningar och flerfamiljshus, har vi valt att samarbeta med GARO och deras olika lösningar. GARO erbjuder ett sortiment som täcker alla de behov som kan uppstå på marknaden.

Läs mer
Handshake

Serviceavtal

Vi utför service på en mängd olika produkter och tjänster och med vårt serviceavtal kan vi snabbt hjälpa er med de problem som kan uppstå. Med vår jourtjänst får ni tillgång till våra kompetenta och certifierade tekniker och ni får hjälp alla tider och dagar på året.

Läs mer
Hamburger (1) (7)

Kabel-TV via stadsnät

I de fastigheter där AT Installation bygger näten kan vi erbjuda ett analogt grundpaket eller Sappas kanalutbud (där Stadsnät är operatör). Istället för att fastighetsägaren tecknar avtal med flera olika programleverantörer, vänder ni er till oss så tecknar vi helhetsavtal.

Läs mer

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.