Tjänster – Vi löser allt som behöver installeras

Fiber & Nätverk

Vi skapar trygga och säkra helhetslösningar. Våra certifierade installatörer levererar alltid professionella resultat och en fiberinstallation kommer att göra er vardag enklare då den ger er en pålitlig användning av bredband, tv och telefoni.

Porttelefon & Passersystem

Öka säkerheten och underlätta för personalen och de boende genom att installera passersystem och porttelefoner i fastigheter, butiker och på företaget. Vi installerar både i nyproducerade fastigheter och byter till mer moderna system i äldre fastigheter.

.

Konferens & AV-teknik

Om ni behöver uppgradera ert mötesrum för att stödja den nya digitala tekniken, kontakta AT Installation. Vi vet hur man skapar mötesutrymmen som fungerar och som stödjer ert sätt att arbeta. Våra erfarna AV-installatörer är noga med att hjälpa dig genom hela installationen.

Bevakning & Övervakning

Har ni problem med skadegörelse, inbrott och annan överträdelse? Vi hjälper er att ta fram rätt lösning och det system som passar er bäst. Med bevakning- & övervakningssystem får ni en effektiv säkerhetsåtgärd för ökad trygghet.

Laddstolpar för elfordon

När det gäller installation av laddstolpar och laddstationer för elfordon för bostadsrättsföreningar och flerfamiljshus, har vi valt att samarbeta med GARO och deras olika lösningar. GARO erbjuder ett sortiment som täcker alla de behov som kan uppstå på marknaden.

Intelligenta boxsystem

Vill ni utöka er port- och passagesystem med en intelligent paketbox? Systemet är mycket enkelt att använda och kan användas till allt som ska hämtas som paket, brev och kläder. Det går det att ta emot och skicka paket och varor både på dagen och natten

Smarta hem

Med Smarta Hem får du kontroll över ditt hem och genom att automatisera vardagen, får du mer tid över till annat. Vi kan erbjuda paketlösningar för bostadsrättsföreningar och smarta lösningar för hemmet med allt från styrbara lås till övervakning och kontroll av exempelvis belysning, värme och grindar.

Serviceavtal

Vi utför service på en mängd olika produkter och tjänster och med vårt serviceavtal kan vi snabbt hjälpa er med de problem som kan uppstå. Med vår jourtjänst får ni tillgång till våra kompetenta och certifierade tekniker och ni får hjälp alla tider och dagar på året.

Kabel-TV via stadsnät

I de fastigheter där AT Installation bygger näten kan vi erbjuda ett analogt grundpaket eller Sappas kanalutbud (där Stadsnät är operatör). Istället för att fastighetsägaren tecknar avtal med flera olika programleverantörer, vänder ni er till oss så tecknar vi helhetsavtal.

Digitala Informationstavlor

Med digitala skärmar kan du nå ut till många människor som vistas i samma utrymmen. Med en informationstavla kan du kommunicera med dina hyresgäster utan krångel, samtidigt som du ökar sammanhållningen i grannskapet.

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.