Hoppa till huvudinnehållet

Installation av Porttelefon och Passersystem

Vi hjälper er med ett helhetstänk kring ingångar och genomgångar och vi installerar porttelefoner och passersystem i nyproducerade fastigheter och byter till modernare system i äldre fastigheter

AT Installation har lösningar för alla typer av företag, fastigheter och butiker. Vill man ha full kontroll på vilka som vistas i lokalen, är passersystem rätt lösning. Det ökar säkerheten, underlättar för personalen och minskar kostnaden för nyckelhantering. Genom att installera ett passersystem, undviker man problem med nycklar på drift, dörrar som lämnas olåsta, stök i tvättstugan eller obehöriga personer i garaget. Det är endast de som har behörighet som får tillträde till lokalen och det går snabbt och enkelt att spärra en borttappad tag eller magnetkort.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan installera rätt lösning för ert behov.

Bokningssystem

Ett bokningssystem till tvättstugan, gymmet, bastun eller bostadsrättens övernattningslägenhet är säkert, enkelt och effektivt. Bokningen kan ske på en bokningspanel, via internet eller med en app.

Hosting

För att uppnå maximal säkerhet och effektivitet måste datan i passer- och bokningssystemet lagras på något sätt. AT Installation erbjuder hosting på egna servrar som kopplas till respektive fastighet/område. Behörig person kan enkelt komma i kontakt med servern för kontroll eller justeringar. Detta kan även utföras av AT Installation om så önskas. Att ha datan lagrad på AT Installations servrar ger maximal säkerhet och backup på allt som händer i de olika lokalerna.

Rekommenderade produkter

Vi arbetar hela tiden med att hålla oss uppdaterade kring de varumärken vi rekommenderar och har tätt samarbete med deras tillverkare. Målsättningen är alltid att vara den bästa installationsrådgivare kring den lösning som passar bäst för just era behov.

Följande produktlösningar/plattformar är de som vi idag erbjuder inom Port och passersystem: AptusAxemaElvoxRCOSatelVixinity och Zesec.

Installation Porttelefon Passersystem

Installationer vi utfört inom porttelefon & passersystem

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.