Hoppa till huvudinnehållet

Installation av Porttelefon och Passersystem

Vi hjälper er med ett helhetstänk kring ingångar och genomgångar och vi installerar porttelefoner och passersystem i nyproducerade fastigheter och byter till modernare system i äldre fastigheter

AT Installation har lösningar för alla typer av företag, fastigheter och butiker. Vill man ha full kontroll på vilka som vistas i lokalen, är passersystem rätt lösning. Det ökar säkerheten, underlättar för personalen och minskar kostnaden för nyckelhantering. Genom att installera ett passersystem, undviker man problem med nycklar på drift, dörrar som lämnas olåsta, stök i tvättstugan eller obehöriga personer i garaget. Det är endast de som har behörighet som får tillträde till lokalen och det går snabbt och enkelt att spärra en borttappad tag eller magnetkort.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan installera rätt lösning för ert behov.

Bokningssystem

Ett bokningssystem till tvättstugan, gymmet, bastun eller bostadsrättens övernattningslägenhet är säkert, enkelt och effektivt. Bokningen kan ske på en bokningspanel, via internet eller med en app.

Hosting

För att uppnå maximal säkerhet och effektivitet måste datan i passer- och bokningssystemet lagras på något sätt. AT Installation erbjuder hosting på egna servrar som kopplas till respektive fastighet/område. Behörig person kan enkelt komma i kontakt med servern för kontroll eller justeringar. Detta kan även utföras av AT Installation om så önskas. Att ha datan lagrad på AT Installations servrar ger maximal säkerhet och backup på allt som händer i de olika lokalerna.

Rekommenderade produkter

Vi arbetar hela tiden med att hålla oss uppdaterade kring de varumärken vi rekommenderar och har tätt samarbete med deras tillverkare. Målsättningen är alltid att vara den bästa installationsrådgivare kring den lösning som passar bäst för just era behov.

Följande produktlösningar/plattformar är de som vi idag erbjuder inom Port och passersystem: AptusAxemaElvoxRCOSatelVixinity och Zesec.

Installation Porttelefon Passersystem
aptus assa abloy logotypaxema logotyp vimar elvox logotyp                 vixinity logotyp     

Installation av intelligenta boxsystem

Med en intelligent paketbox går det att ta emot och skicka paket och varor både på dagen och natten. Den kan användas till allt som ska levereras eller hämtas som brev, paket och kläder som ska lämnas till tvätt. Systemet är öppet för alla distributörer – även för grannar och bekanta – och tack vare integrationen av logistikprocesserna hos de ledande paketdistributörerna är det mycket smidigt att använda.

Den digitala styrningen möjliggör en dynamisk användning av boxarna med olika storlekar och boxarnas mått passar vanliga paketstorlekar.

En intelligent paketbox kan sammankopplas med de vanligaste port- och passersystemen som finns på marknaden och således styras direkt till de boende.

Vill ni utöka er port- och passagesystem med en intelligent paketbox?

Kontakta oss på AT Installation för ett prisförslag!

Installation Intelligenta Boxsystem

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.