Hoppa till huvudinnehållet

Om AT Installation

AT Installation AB är en ledande installatör inom fiber/nätverk, porttelefoni, passersystem, AV-teknik samt stadsnät. Vi erbjuder även service inom dessa installationsområden. AT Installation, med huvudkontor i Mölndal, ingår i Welandkoncernen.

Våra nyckelord är ansvar, tillit, effektivitet och stolthet. Vårt löfte är att vara effektiva i vårt arbete och att hålla vad vi lovar. Sedan starten 1956 har vi strävat efter ständig förbättring och effektivt nyttjande av våra resurser. AT Installation tar ansvar för att leverera tjänster som överensstämmer med de kvalitetskrav som kunden ställer inom professionell installation. Vi tycker att det är viktigt att vi håller vad vi lovar och att våra kunder känner att de kan lita på oss.

Fokuset i vår verksamhet är att leverera vårt yrkeskunnande inom installation. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att ge personlig service och lång erfarenhet av att arbeta med kunder såsom bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Samarbetet har gett oss en gedigen kunskap att förstå de behov och utmaningar som finns inom våra installationsområden.

Vår målsättning är samma sedan starten – att ta ansvar och att ha stolthet i det vi gör. Varje kund ska känna förtroende för företaget. För oss på AT Installation ska det vara enkelt att känna sig stolt över vårt arbete. Vi har alltid sikte på framtiden och att vara en del av utvecklingen inom vårt område. Våra kunder är viktiga för oss och genom att vi alltid håller vad vi lovar har vi många nöjda kunder.

Våra värdegrunder

People

Ansvar

Vi tar personligt ansvar.

Like

Tillit

Vi håller vad vi lovar

Speed

Effektivitet

Vi strävar efter effektivitet i vårt arbete.

Smiley

Stolthet

Vi är stolta över det vi gör.

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.