Installation av laddstolpar för elfordon

I takt med att elbilstillverkningen ökar, väljer fler och fler bostadsrättsföreningar att skaffa laddningsmöjligheter till sina medlemmar. Vi har valt GARO som partner och och kan genom deras omfattande produktprogram inom elbilsladdning erbjuda bostadsrättsföreningar installationer av laddstolpar. 

GARO har lång erfarenhet av att tillverka laddstationer och laddstolpar och har ett sortiment som täcker alla de behov som kan uppstå på marknaden.

LS4 – en publik AC-laddare

GARO:s LS4 är ett exempel på en laddstation för offentliga platser. Med 10 års erfarenhet av elbilsladdningar är LS4 redo för att möta dagen och framtidens krav. GARO:s publika laddstation LS4 är huvudsakligen tillverkad i aluminium för att uppfylla de krav som finns för laddstationer som är installerade på offentliga platser.

En indikering i formen av en ljuslist sitter högt placerad och den är synlig runt om. Det går att på avstånd att avläsa laddningsstatus på respektive uttag. På fronten finns en upplyst yta, avsedd för logga och instruktioner. Laddstationen har två stycken Typ 2-uttag i ett upplyst utrymme, skyddade för väder och vind. GARO:s LS4 laddstation finns i utförandet 3,7–22kW. Dessutom är energimätare och RFID-läsare liksom säkringar och jordfelsbrytare, separata för varje uttag. LS4 har antingen jordfelsbrytare typ B eller DC-felströmsövervakning i kombination med typ A.

AT Installation kan med hjälp av vårt samarbete med GARO erbjuda er rätt lösning för det ni efterfrågar och självklart tar vi fram en komplett installation och driftsättning av anläggningen.

Kontakta våra installationsrådgivare, så hjälper de er att hitta rätt lösning för ert behov och önskemål.

AT Installation utför installation av laddstolpar för elbilar och andra elfordon

Fler av våra installationstjänster 

Fiber & Nätverk

Porttelefon & Passersystem

Konferens & AV-teknik

Bevakning & Övervakning

Laddstolpar för elfordon

Intelligenta boxsystem

Smarta hem

Serviceavtal

Kabel-TV via stadsnät

Digitala Informationstavlor

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information. *