Hoppa till huvudinnehållet
Shutterstock 1078925300 Croped

Öka boendetryggheten med modern teknik

Januari 20, 2022 | Lösningar för bostadsrättsföreningar, Porttelefoner

Med ett modernt och effektivt skalskydd kan ni enkelt förebygga onödiga boendeproblem och hindra oönskade besökare. Det finns en mängd olika tekniska lösningar att välja mellan och vissa passar bättre än andra. Tack vare att vi arbetar med flera av marknadens ledande leverantörer kan vi skräddarsy en komplett trygghetslösning åt er. Vi hjälper er att skapa en tryggare och trivsammare boendemiljö som också kommer stärka bostadsrättsföreningens attraktionsvärde.​

Smarta porttelefoner och passersystem

Rätt säkerhetslösning och en smart porttelefon gör det enkelt för alla boende att kontrollera vem som släpps in i fastigheten och när. Med ett och samma elektroniska passersystem för alla delar av fastigheten slipper ni problem med nycklar på drift, dörrar som lämnas olåsta, stök i tvättstugan eller obehöriga personer i garaget. Dessutom är det enkelt att spärra en borttappad tag eller ett NFC-kort vid behov.

Effektiva bevaknings- och övervakningssystem

Ett enkelt och effektivt sätt att höja trygghetsnivån i fastigheten är att installera kameraövervakning och larm. Kameraövervakning förebygger och minskar antalet brott i garage och förråd samtidigt som det blir enklare att övervaka så att utrymningsvägar i trapphuset och förrådsgångar inte blockeras. 

 

Ladda ner produktblad