Hoppa till huvudinnehållet

Fiber & Nätverk

Vi utför installation, service och förstärkning av fiber och har lång erfarenhet av både mindre och större projekt. Våra installatörer är certifierade vilket gör att du som kund kan känna dig trygg med arbeten utförda av oss. AT Installation skapar alltid säkra helhetslösningar och ser till att leverera ett professionellt resultat.

Idag finns inget alternativ som kan konkurrera med fiber när det gäller snabbhet och pålitlighet för överföring av data. Koppartrådens tid är förbi och många tjänster kräver en högre effektivitet. Med en fiberinstallation få ni en framtidssäkring av fastigheten som kommer att förenkla vardagen med en betydligt högre hastighet och stabilitet.

Certifierade tekniker

AT Installations tekniker är utbildade och certifierade att utföra arbeten med installation av fiber. Vi har stor kapacitet med många tekniker och rätt utrustning med flera moderna fibersvetsar.

Robust fiber

AT Installation har blivit tilldelad certifieringen Robust Fiber. Det innebär att företaget har rätt kunskapsnivå för att förlägga fiberoptiska nät på ett robust sätt. Att vara certifierad innebär att företaget följer de framtagna anvisningarna kring hur man anlägger fibernät på robusta sätt.

Läs mer om certifieringen
Installation Fiber

Installationer vi utfört inom Fiber & Nätverk

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.