Hoppa till huvudinnehållet
Smarta Losningar Brf

Fem smarta lösningar för dina hyresgäster

November 12, 2020 | Porttelefoner, Lösningar för bostadsrättsföreningar

Att digitalisera och modernisera förvaltningen och koppla upp fastigheten leder till ökad trivsel och trygghet för de boende. Här tipsar fem smarta digitala lösningar som förenklar vardagen för bostadsrättsföreningar och förbättrar livet för dina hyresgäster.

Modern porttelefoni och passersystem

En smart, digital porttelefon hjälper hyresgästerna att kontrollera porten, skapa en mer säker miljö och gör det enkelt att släppa in besökare, kunder eller leverantörer. Dessutom får du färre nycklar i nyckelknippan, vilket de flesta föredrar. En del porttelefoner är även utrustad med video för ytterligare säkerhet. En smart porttelefon låter de boende släppa in gäster med en enkel knapptryckning i sin mobil eller surfplatta. Dessutom är de enkla att installera och administrera – en smart lösning för alla BRF.

Enkel informering via digitala bokningssystem

Skapa ordning och en tydlig överblick med en digital informationsskärm som gör det enkelt att nå ut till många människor som vistas i samma utrymmen. Med en digital informationstavla kan fastighetsägarna kommunicera med sina hyresgäster utan krångel, samtidigt som du ökar sammanhållningen i grannskapet. Den interaktiva upplevelsen gör kundservicen enkel och smidig genom direkt återkoppling.

Automatiserade lösningar för en enklare vardag

Genom automatiserade lösningar för dina hyresgäster kan du enkelt övervaka och kontrollera markiser, gardiner, belysning, värme, garageportar och grindar via en smartphone eller surfplatta. Det kan vara allt från att installera elektroniskt styrbara lås, som du kan styra via en app, till lösningar som tillåter dig att kontrollera stora delar av din lägenhets funktioner.

Laddstolpar för elbilen på hemmaplan

Elbilsutvecklingen har ökat förväntningarna på att smidigt och enkelt kunna ladda sin bil. För att bostadsrättsföreningar ska kunna tillgodose sina hyresgäster erbjuder vi installation av olika typer av laddstolpar – en framtidssäkrad lösning som är mycket uppskattat av elbilsförare.

Intelligenta och uppkopplade paketboxar

Med en intelligent paketbox kan de boende ta emot och skicka paket snabbt och enkelt. Paketboxarna kan användas till allt som ska levereras eller hämtas såsom brev och paket. Systemet är öppet för alla distributörer – även för grannar och bekanta – och boxarnas mått passar vanliga paketstorlekar. En intelligent paketbox kan kopplas upp mot de vanligaste port-och passersystemen och således styras direkt till de boende. Smart, eller hur?

 

Ladda ner produktblad