Hoppa till huvudinnehållet

Installation av Digital signage

Digital signage eller digital skyltning är det mest flexibla och effektiva sättet att kommunicera information, marknadsföring, utbildning, underhållning, etc. Fördelarna med digitala skärmar jämfört med traditionella skyltar är att innehållet enkelt kan bytas ut och anpassas efter miljö och publik. Dessutom går det att visa rörliga bilder och få skärmar som är tryckkänsliga så att de kan fungera interaktivt.

Digital signage – reklamtavlor & kommunikationsskärmar

AT Installation är en komplett installationspartner för ditt Digital signage-uppdrag. Vi hanterar alla typer av elektroniska skärmar som ska installeras på offentliga platser och arbetsplatser. Det kan handla om olika skärmar, såsom tablets, tv-skärmar i olika storlekar, videoväggar, LED-skärmar eller touchskärmar. Budskapet styrs sedan via en webbaserad mjukvara som kan hämta data i realtid från ert intranät eller affärssystem.

Med stor teknisk kunskap sköter vi installation och driftsättning av alla typer av reklamtavlor och kommunikationsskärmar för företag, arenor, fasader, kollektivtrafik, med flera. Från den minsta blygsamt upplysta skärmen till den ljusstarkaste storbildsskärmen bredvid motorvägen. Hos oss hittar du både erfarenhet och kompetens att hantera såväl hårdvara som mjukvara från alla förekommande varumärkesleverantörer och system.

Digital signage – informationstavlor i fastigheter

Vi installerar Digital signage som förenklar kommunikationen i bostadsrättsföreningen. Med en digital informationstavla kan ni nå ut till alla boende som passerar gemensamma utrymmen. Med tydlig kommunikation som är enkel att hantera och uppdatera lär ni alla att vara uppmärksamma på nya budskap. Bra och enhetlig information ökar sammanhållningen, trivseln och tryggheten i hela kvarteret.

Både fastighetsägare och hyresgäst uppskattar en förenklad tillvaro med en digital informationstavla som gör att ni kan integrera och informera, knyta samman och koppla upp. Interaktiviteten gör kundservicen enkel och smidig genom direkt återkoppling. Hyresgästerna kan även ha egna dialoger sinsemellan och får på så sätt ett större inflytande över sitt eget boende.

Tjänsten passar såväl bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, som kontorshotell och butiker. Informationstavlan har en beröringsfri läsare och en inbyggd rörelsedetektor så att skärmen bara lyser när den används, vilket gör den både miljövänlig och kostnadseffektiv på en och samma gång.

Vi erbjuder lösningar från: AptusRCO och Vixinity.

Nyfiken på hur det kan fungera hos er? Kontakta oss för utförligare presentation av tjänsten.

Referens Eyes4work Aa00001027

Har du frågor eller funderingar?

Letar du efter en installations- och servicepartner för ditt projekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information.